Juist, Buuten Lope!

Na het succes van de eerste editie hebben we nu zelf twee routes en afstanden.
Kunt u ook niet wachten tot de volgende Buuten Lope? zaterdag 28 September is het zo ver. Naast de vertrouwde ruime 9 kilometer nu ook een route van ruim 17 kilometer.

Het succes van de 1e Buuten Lope verdient een vervolg. Daar waren de deelnemers het al snel over eens. En wij eigenlijk ook! Walcheren heeft zoveel moois te bieden wat je al wandelend of hardlopend kunt ontdekken. Daarom start de 2e editie vanaf een andere locatie: Kaasboerderij Schellach.
Naast ruim negen kilometer kun je ook kiezen voor een langere route van ruim 17 kilometer. Een ideale training voor de Kustmarathon de week erop.
Om deze reden wijken wij uit naar zaterdag: 28 september 2019. De exacte tijden worden binnenkort vastgesteld. Maar blokkeer deze dag vast in je agenda.
Zoals u van ons gewend bent zullen wij ook weer zorgen voor een gezellige nazit.
Mocht je geen interesse hebben om deel te nemen maar wil je ons ondersteunen of vrijwilligers? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Wij gaan snel weer verder met de voorbereiding en houden je goed op de hoogte. Heb je je al geabonneerd op onze nieuwsbrief of ons geliked op Facebook en Instagram?
Tot zaterdag 28 September!

Groet,
Stichting Sport Evenementen Walcheren

X