Stichting Sportevenementen Walcheren

De Stichting Sportevenementen Walcheren is opgericht in 2016 voor de organisatie van de City Trail Middelburg. Wij brengen met onze evenementen op laagdrempelige wijze mensen samen in een verrassende omgeving die hen aanspoort tot bewegen. Maar, niet onbelangrijk, er ook volop ruimte is voor ontspanning nadien!

Na vier fantastische edities hebben wij de organisatie van de City Trail Middelburg overgedragen. Wij waren weer toe aan wat nieuws. In 2019 resulteerde dit in twee edities van Buuten Lope (samen met Hans Corbijn van www.wandelenopwalcheren.nl). Helaas gooide Corona roet in ieders eten. Hierdoor hebben wij enkele initiatieven moeten afblazen: een trailrunevenement “De Devil’s Trail”, een derde editie van Buuten Lope en een nieuw evenement: Dwars door de Stad!, een funrun vol obstakels. Wij waren dan ook blij dat we op 15 juli 2022 welkom waren bij camping Innerduyn voor de derde editie van Buuten Lope. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor Trailrun Walcheren op 15 oktober a.s.. En kijken we met een schuin oog naar 2023 voor nieuwe edities Buuten Lope en de eerste editie van Dwars door de Stad!, een funrun vol obstakels.

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting bestaat uit vier leden die allen betrokken zijn geweest bij de vier succesvolle edities van de City Trail Middelburg:
Michel Joosse, voorzitter. Zeer thuis in Middelburg en zeer ervaren met de organisatie van grote (sport)evenementen.
Edwin van Alphen, secretaris en hardloper.
Rob Jeras. Een echte ondernemer met financieel inzicht en dus penningmeester.
Maarten Burgs. Hospitalityman in hart- en nieren.

Een bijzondere vermelding verdient Geralda Jansen. Zij is geen lid van het bestuur maar onmisbaar dankzij haar creativiteit, enthousiasme, inzet en netwerkvaardigheden.

Maarten en Edwin organiseren Buuten Lope. Dit evenement krijgt glans door de inzet van Hans Corbijn. Hij is de drijvende kracht achter Buuten Lope en www.wandelenopwalcheren.nl en ademt “Walcheren”. Elk pad op Walcheren kent hij op zijn duimpje en dankzij hem kunnen wij jullie de mooiste routes voorschotelen!

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Wij zijn slechts een kleine schakel in het geheel. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de vele tientallen vrijwilligers die ons de afgelopen jaren hebben ondersteund. Maar daarnaast ook de vele tientallen ondernemers, bedrijven en muzikanten die bereid zijn (vrijwillig) hun medewerking te verlenen. Samenwerking blijkt te lonen en levert mooie dingen op!

 

Vragen?

check Socials ---->

M: info@sportwalcheren.nl

WA/T: 06-52051490

 

X