Stichting Sportevenementen Walcheren

De Stichting Sportevenementen Walcheren is opgericht in 2016 voor de organisatie van de City Trail Middelburg. Wij brengen met onze evenementen op laagdrempelige wijze mensen samen in een verrassende omgeving die hen aanspoort tot bewegen.

Na vier fantastische edities hebben wij de organisatie van de City Trail Middelburg overgegeven aan nieuwe organisatietalent zodat wij weer nieuwe evenementen konden organiseren. In 2019 resulteerde dit in twee edities van Buuten Lope (samen met Hans Corbijn van Wandelenopwalcheren) en in 2020 organiseren wij samen met Stichting Ox de Devil’s Trail, een derde editie van Buuten Lope maar bovenal ook een nieuw evenement: Dwars door de Stad!, een funrun vol obstakels.

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting bestaat uit vier leden die allen betrokken zijn geweest bij de vier succesvolle edities van de City Trail Middelburg:
Michel Joosse, voorzitter. Zeer thuis in Middelburg en zeer ervaren met de organisatie van grote (sport)evenementen.
Edwin van Alphen, secretaris en hardloper.
Rob Jeras. Een echte ondernemer met financieel inzicht en dus penningmeester.
Maarten Burgs. Hospitalityman in hart- en nieren. Samen met Edwin geeft hij vorm- en inhoud aan het nieuwe evenement Buuten Lope.

Voor de organisatie van onze activiteiten worden wij altijd ondersteund door ervaren vrijwilligers. Esther Hokke en Ron Ploeg zijn steunpilaren geweest bij de organisatie van de City Trails.

Hans Corbijn is de drijvende kracht achter Buuten Lope en www.wandelenopwalcheren.nl en ademt “Walcheren”. Elk pad op Walcheren kent hij op zijn duimpje en dankzij hem kunnen wij jullie de mooiste routes voorschotelen!

Wij zijn Stichting Ox dankbaar dat zij de weg naar Walcheren hebben gevonden voor een prachtige editie van de Devil’s Trail (13 april 2020) en met ons samen dit evenement willen organiseren. Zo bedienen wij ook de serieuze hardlopers en trailers.

En dan hebben wij nog Geralda Jansen, steunpilaar en tevens onvermoeibaar. Met haar ideëen, creativieit en inzet werd de City Trail Middelburg een succes en verrassen we jou op 12 juni met Dwars door de Stad, een funrun voor obstakels!. Ben je er dan ook bij?

X