1e editie Buuten Lope

Op 28 juni 2019 vond de 1e editie plaats met een start van Zorgboerderij Pitteperk waarna de deelnemers werden verrast met een prachtige en voor velen deels onbekende route. Nadien bleven velen nagenieten in de zon met een drankje en hamburger met muzikaal vermaak van Smout. Dit smaakt naar meer!

Sponsoring maatschappelijke doelen

De Stichting Sportevenementen Walcheren heeft geen winstoogmerk maar probeert met haar evenementen meerwaarde te bieden aan de gemeenschap. Zo sponsoren wij goede doelen. Vanuit de City Trail Middelburg is het Jeugdsportfonds gesponsord en zijn de sportmaterialen van de Sports Center Nassaulaan gefinancierd. Voor Buuten Lope sponsoren wij: Stichting Landschapsbeheer Zeeland. SLZ is een professionele organisatie die zich richt op beheer en ontwikkeling van het Zeeuwse cultuurlandschap. Zij heeft geen eigen terreinen en werken dus veel samen met organisaties en particulieren zodat wij van ons mooie Zeeland kunnen genieten. Van elke inschrijving gaat een deel naar SLZ.
SLZ zal het besteden voor de aanplant van enkele nieuwe bomen op een markante plek in het wandelnetwerk.

City Trail Middelburg

4 edities: Ruim 5000 deelnemers waarvan 60% wandelaars en 40% hardlopers, 200 vrijwilligers, 69 unieke locaties, tegen de 30 artiesten, ruim 160 unieke Middelburgse straatjes waardoor ruim 40 km schitterend Middelburg is laten zien!

Editie 1. De eerste stond in het teken van de heropening van Sportscenter Nassaulaan. Ruim 750 wandelaars en hardlopers namen deel.

Bij de 2e editie stonden ruim 1750 hardlopers en wandelaars aan de start. Een compleet nieuwe route met veel nieuwe gebouwen en verassende activiteiten onderweg werd de deelnemers voorgeschoteld.

Editie 3: Dag zon, hallo regen, veel regen. Een kletsnatte week en dag, maar gelukkig was het net 2,5 uur droog tijdens het evenement. Het werd een super gezellige editie volgens de 1300 deelnemers.

De definitieve sluiting van Sportscenter Nassaulaan was voor de organisatie een mooi moment om te stoppen. Alles is door de organisatie uit de kast gehaald om de 1700 deelnemers een mooie route en vet feest te geven. Met Coverband Copy-cat als afsluitende live-act en een gastoptreden van Paskal Jakobsen werd dit een onvergetelijke laatste editie.

Stichting

Sportevenementen Walcheren

Paul Krugerstraat 200
4381 WL Vlissingen

 

06 5205 1490
info@sportwalcheren.nl

KvK nummer:  65637372

X