Zaterdag 10 februari: de wintereditie van Buuten Lope

Is vol!. Na-inschrijven is niet mogelijk.

Wij kunnen moeilijk stil zitten.
En er zitten 12 maanden in een jaar. Zonde om ze niet te benutten!
Daarom organiseren we een kleinschalige (winter)editie van Buuten Lope.
Of je van een rustige wandeling of een intensieve run houdt, bij Buuten Lope kun je de prachtige landschappen van Walcheren ontdekken.

 

Op 10 februari 2024 vindt de zesde editie van Buuten Lope plaats. Dit keer starten we op Haflingerhof De Heksenketel, Kraaienestweg 1 te Veere. Je kunt kiezen uit 10 km wandelen. En 10 of 20 km trailen/ hardlopen. Na de finish ontvangen wij jou met soep en brood. Ben jij klaar voor de uitdaging? 

 

Voor wie is Buuten Lope?

Ben jij op zoek naar een uitdaging en houd je van buiten de gebaande paden? Buuten Lope is de perfecte gelegenheid! Als je over een redelijke basisconditie beschikt kun je meedoen. Of je nu een wandelaar, hardloper, trailrunner bent.

Let wel: helaas zijn onze routes niet toegankelijk voor honden en rolstoelers. Doe mee en maak er een sportieve dag van!

 

Afstand

Er zijn twee afstanden: Voor wandelaars een route van 10 km en voor trailrunners 10 km en 20 km.

 

Parkoers

De routes zijn gevarieerd, grotendeels onverhard en verkeerluw

De routes zijn afgepijld. Maar toch zul je ook nog moeten opletten. Vind je dit lastig? Dan loop je toch gezellig mee met iemand die dat wel leuk vindt?

Tijdens je deelname ben je deelnemer aan het verkeer. Neem de verkeersregels in acht! Lees de informatie op de borden en volg eventuele instructies van onze vrijwilligers op.

Op lastige/”gevaarlijke” punten is de route aangegeven met borden/pijlen.

Deelname is op eigen risico!

 

Starttijd

De starttijd voor de 10 km wandelen en 20 km Trailrun is vanaf 10:30 uur. De 10 km Trailrun start van 11:30 uur. Deelnemers starten in kleine groepjes. Hierdoor wordt het niet te vol op de paden. Alle deelnemers finishen redelijk kort na elkaar. Wel zo gezellig. Dan kun je na afloop je ervaringen delen, een soepje met brood eten en nakletsen.

 

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Geen evenementen op de lijst

STICHING SPORTEVENEMENTEN WALCHEREN

President Rooseveltlaan 2

4382 CN VLISSINGEN

KVK: 65637372

X