Zaterdag 6 mei 2023: Trailrun Walcheren, onderdeel van Buuten Lope

Buuten Lope is Walchers voor buiten lopen. Wat wij beogen is om jou, al wandelend, hardlopend of een combinatie van beiden, te laten genieten van het moois wat Walcheren te bieden heeft. En dat kan alleen door van de gebaande paden te gaan.

Op 6 mei 2023 vindt de vijfde editie plaats. Dit keer is de startlocatie Boerderijcamping De Kluithoek te Meliskerke en kun je kiezen uit drie routes: 10 km, 21 km en zelfs een heuse marathonafstand. De routes leiden je door o.a. door het bos, langs watergangen, door de duinen en natuurlijk ontbreekt het strand ook niet.

Wij hebben naast drie mooie routes nog veel meer voor je in petto. Voor en na je inspanning kun je genieten van een hapje en een drankje. Na afloop ook nog onder het genot van live-muziek. Dat belooft een mooie dag te worden. Ben jij al enthousiast geworden? Schrijf je in. De inschrijving opent 6 februari.

Voor wie is Buuten Lope?

Voor iedereen die beschikt over een redelijke basisconditie

Voor iedereen die zich schaart tot de (diverse soorten) wandelaars, hardlopers, trailrunners…zolang je maar houdt van “buiten de gebaande paden”

Helaas zijn de routes niet toegankelijk voor honden en rolstoelers

Afstand

Er zijn drie afstanden van 10 km, 21 km en 42 km

Parkoers

De routes zijn gevarieerd, grotendeels onverhard en verkeerluw

De routes van 10 km en 21 km zijn afgepijld. Maar toch zul je ook mog moeten opletten. Vind je dit niets? dan loop je toch gezellig mee met iemand die dat wel leuk vindt? Deelnemers aan de 42 km lopen de route via GPX

Tijdens je deelname ben je deelnemer aan het verkeer. Neem de verkeersregels in acht, lees de informatie op de borden en volg eventuele instructies van onze vrijwilligers op

Op lastige/”gevaarlijke” punten is de route aangegeven met borden/pijlen of staat er een vrijwilliger

Deelname is op eigen risico!

 

Start en finish

Gilles en Corrie zijn deze keer onze gastheer- en vrouw. De boerderijcamping is gelegen aan de Krommenhoekseweg 2 te Meliskerke. Hier kun je ook parkeren

Starttijd

Elke afstand heeft een eigen aanvangstijd. Deelnemers starten in kleine groepjes. Hierdoor wordt het niet te vol op de paden. Alle deelnemers finishen redelijk kort na elkaar. Wel zo gezellig. Dan kun je na afloop je ervaringen delen, samen een hapje en drankje nuttigen onder het genot van live-muziek

Goed doel

Met dit evenement sponsort Sport Walcheren Jeugdfonds Zeeland, de stichting dit zorgt dat ieder kind kan meedoen aan sport en cultuur!

Juni

09JUN17:0023:00Evenement geannuleerdVrijdagavond 9 juni: Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!Stichting Sportevenementen Walcheren heeft een nieuw megaevenement voor jou in petto. Na de organisatie van de eerste 5 edities van de City Trail Middelburg, is er nu een nieuw evenement Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!

Vragen?

check Socials ---->

M: info@sportwalcheren.nl

WA/T: 06-52051490

 

X