Zaterdag 9 september 2023: Trailrun Walcheren, onderdeel van Buuten Lope

Bij Buuten Lope kun je de prachtige landschappen van Walcheren ontdekken door te wandelen of te hardlopen. Stap uit het alledaagse en beleef de natuurschoonheid door een actief avontuur. Of je nu van een rustige wandeling of een intensieve run houdt. Buuten Lope geeft je een unieke kans om het beste van Walcheren te beleven.

Op 9 september 2023 staat de vijfde editie van Buuten Lope op de agenda en dit keer starten we op Boerderijcamping De Kluithoek in Meliskerke. Loop mee met de uitdaging en kies uit vier prachtige routes: 10 km, 21 km, 30 km of stel jezelf op de proef met een marathon. Laat je verrassen door de route door het bos, langs watergangen, door de duinen en natuurlijk zal het strand niet ontbreken. Dit wordt een onvergetelijke wandel- of hardloopavontuur!

Bij Buuten Lope is er nog veel meer te beleven dan alleen de drie adembenemende routes. Voor en na het evenement kun je genieten van een drankje, een hapje en live-muziek. Dit wordt een dag om nooit te vergeten. Ben jij klaar voor de uitdaging? Schrijf je dan nu in!

Voor wie is Buuten Lope?

Ben jij op zoek naar een uitdaging en houd je van buiten de gebaande paden? Buuten Lope is de perfecte gelegenheid! Als je over een redelijke basisconditie beschikt, of je nu een wandelaar, hardloper, trailrunner of anders bent, kun je hier aan meedoen. Let wel: helaas zijn onze routes niet toegankelijk voor honden en rolstoelers. Doe mee en maak er een sportieve dag van!

Afstand

Er zijn vier afstanden: Voor wandelaars routes van 10 km, 21 km en 30 km. Voor trailrunners 10 km, 21 km, 30 km én de magische afstand van 42 km!

Parkoers

De routes zijn gevarieerd, grotendeels onverhard en verkeerluw

De routes van 10 km, 21 km  en 30 km zijn afgepijld. Maar toch zul je ook nog moeten opletten. Vind je dit lastig? Dan loop je toch gezellig mee met iemand die dat wel leuk vindt? Deelnemers aan de 42 km lopen de route via GPX.

Tijdens je deelname ben je deelnemer aan het verkeer. Neem de verkeersregels in acht! Lees de informatie op de borden en volg eventuele instructies van onze vrijwilligers op.

Op lastige/”gevaarlijke” punten is de route aangegeven met borden/pijlen of staat er een vrijwilliger.

Deelname is op eigen risico!

 

Start en finish

Gilles en Corrie zijn deze keer onze gastheer- en vrouw. De boerderijcamping is gelegen aan de Krommenhoekseweg 2 te Meliskerke. Hier kun je ook parkeren in het weiland.

Starttijd

Elke afstand heeft een eigen aanvangstijd.

In verband met de weersvoorspellingen zijn de starttijden gewijzigd. 

Startvolgorde Starttijd 
Buuten Lope 30 km  7:30:00
Trailrun 42 km 8:00:00
Buuten Lope 21 km 9:15:00
Trailrun 30 km 9:45:00
Buuten Lope 10 km 10:00:00
Trailrun 21 km 10:15:00
Trailrun 10 km 11:00:00
   
Nazit start 11:30
Eind 17:00

Deelnemers starten in kleine groepjes. Hierdoor wordt het niet te vol op de paden. Alle deelnemers finishen redelijk kort na elkaar. Wel zo gezellig. Dan kun je na afloop je ervaringen delen, samen een hapje en drankje nuttigen onder het genot van live-muziek.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: sportwalcheren.nl/inschrijven

Goed doel

Met dit evenement sponsort Sport Walcheren Jeugdfonds Zeeland, de stichting die zorgt dat ieder kind kan meedoen aan sport en cultuur!

Geen evenementen op de lijst

STICHING SPORTEVENEMENTEN WALCHEREN

President Rooseveltlaan 2

4382 CN VLISSINGEN

KVK: 65637372

X