Dwars Door de Stad, een funrun vol obstakels!

 

Sportvrienden,

Als wij iets nieuws verzinnen gaan we er vol voor.
En als wij ergens voor gaan, wordt dat geen half werk of een kopie van wat er eerder is geweest. Een veilige, vernieuwende, ongelofelijk leuke funrun. Vol met meeslepend en uitdagende obstakels. Dwars door de stad. Dat hadden we voor ogen. Uiteraard met geweldige afterparty.

Helaas hebben we moeten besluiten om dit evenement te annuleren vanwege een tekort aan organisatiekracht. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is. Dat vinden wij ook. Voor onszelf en alle moeite die we er al in hebben gestoken. Maar vooral voor iedereen die zich had zich had verheugd op de uitdaging en de fun en het plezier van de run.

We hebben er alles aan gedaan om het evenement voor elkaar te krijgen en soepel te laten verlopen, maar het is ons niet gelukt.

We zien je dan ook heel graag bij onze andere activiteiten!

Michel, Maarten, Mike, Edwin en Geralda

 

Wat is Dwars door de Stad?

Als deelnemer aan Dwars door de Stad ga je dwars door, over, langs, onder natuurlijke Middelburgse obstakels of obstakels die opgebouwd worden. Kom verkleed, maak er wat ludieks van, regel voldoende supporters en vermaak je zelf onderweg.

Wij regelen de run, zorgen jullie voor de fun?

Voor wie?

Dwars door de Stad is een laagdrempelig evenement voor iedereen met een minimumbasisconditie. De minimale leeftijd voor inschrijven is 10 jaar, kinderen jonger dan 10 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Een zwemdiploma is verplicht.

Deelname is op eigen risico!

Afstand

Het parkoers is ongeveer 7 km lang, dus goed te doen voor jong en oud!

Parkoers

Er wordt hard gewerkt aan het parkoers en de obstakels! De route en de obstakels blijven nog even geheim.

De route is geheel bewegwijzerd, er staan op belangrijke plaatsen dranghekken en parkoerswachten. De route is zoveel mogelijk verkeersluw, maar je dient de verkeersregels in acht te nemen, evenals de instructie van onze vrijwilligers.

Start en finish

De start- en finish; het Koorkerkplein in hartje Middelburg.

Een mooiere startplek konden we deze keer niet bedenken

Starttijd

Vanaf 18:00 uur start de funrun in verschillende waves die elk een eigen starttijd hebben. Kies een tijd die bij je past en schrijf je in. Er wordt ingeschreven per half uur, daarbinnen krijg je een starttijd. De laatste wave start om 20:00 uur. De laatste finishers worden uiterlijk verwacht rond 22:00 uur. Je kunt je inschrijven als individu en/of als team/familie/collega’s/vereniging.

Verzorging

Er is een drankpost onderweg. EHBO is aanwezig op parkoers en bij finishlocatie, evenals voldoende vrijwilligers onderweg.

Kosten

Voor slechts € 15,00 bieden wij je een spektakel, een drankje na afloop en een gezellige nazit.

Inschrijven en betaling

De inschrijving is nog niet geopend.

Maximum inschrijving

Wij hebben een maximumgrens van 500 deelnemers. Wees er dus snel bij met inschrijven!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sport Walcheren, tel: 06-52051490 of mail info@sportwalcheren.nl

Geen evenementen op de lijst

STICHTING SPORTEVENEMENTEN WALCHEREN

President Rooseveltlaan 2

4382 CN VLISSINGEN

KVK: 65637372

X