Dwars Door de Stad, een funrun vol obstakels!

Is de naam van ons nieuw evenement.

Wat is Dwars door de Stad?

Als deelnemer aan Dwars door de Stad ga je dwars door, over, langs, onder natuurlijke Middelburgse obstakels of obstakels die opgebouwd worden. Kom verkleed, maak er wat ludieks van, regel voldoende supporters en vermaak je zelf onderweg. Wij zorgen voor de run, regelen jullie de fun?

Wat is er mooier dan een team advocaten in toga al debatterend de obstakels het zwijgen op te leggen, een aantal ballerina’s in tutu lichtvoetig het parkoers zien af te leggen of familie de Leeuw in Leeuwenpak bezig te zien?

Voor wie?

Dwars door de Stad is een laagdrempelig evenement. Enige basisconditie is fijn, zodat je in ieder geval wandelend het parkoers kan afleggen. De minimumleeftijd voor inschrijven is 10 jaar. We gaan er van uit dat vanaf deze leeftijd kinderen zelfstandig over de obstacles kunnen, maar we gaan uit van de begeleiding van een volwassene. Een zwemdiploma is een vereiste.

Deelname is op eigen risico!

Afstand

Het parkoers is ongeveer 7 km lang, dus goed te doen voor jong en oud!

Parkoers

Er wordt hard gewerkt aan het parkoers en de obstakels! Dat blijft nog even geheim.

De route is geheel bewegwijzerd, er staan op belangrijke plaatsen dranghekken en parkoerswachten. De route is zoveel mogelijk verkeersluw, maar je dient de verkeersregels in acht te nemen, evenals de instructie van onze vrijwilligers.

Start en finish

We nodigen wij jullie graag uit op de start- en finishplek; het Koorkerkplein in hartje Middelburg.

Een mooiere startplek konden we deze keer niet bedenken

Starttijd

Vanaf 18:00 uur start de funrun in verschillende waves die elk een eigen karakter hebben: zo is er de familiewave, de teamwave, de collegawave, sportievewave. Kies een wave of een tijd die bij je past, en schrijf je in. Er wordt ingeschreven per half uur, daarbinnen krijg je een startttijd. De laatste wave start om 20:00 uur. De laatste finishers worden verwacht uiterlijk 22:00 uur. Je kunt je inschrijven als individu en/of als team/familie/collega’s/vereniging.

Verzorging

Er is een drankpost onderweg. EHBO is aanwezig op parkoers en bij finishlocatie, evenals voldoende vrijwilligers onderweg.

Kosten

Voor slechts € 15,00 bieden wij je een spektakel, een drankje na afloop en een gezellige nazit.

Inschrijven en betaling

De inschrijving is nog niet geopend. Inschrijving geschiedt via de button linksboven op deze site.

Maximum inschrijving

Wij hebben een maximumgrens van 500 deelnemers. Wees er dus snel bij met inschrijven!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sport Walcheren, tel: 06-52051490 of mail info@sportwalcheren.nl

Juni

09JUN17:0023:00Evenement geannuleerdVrijdagavond 9 juni: Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!Stichting Sportevenementen Walcheren heeft een nieuw megaevenement voor jou in petto. Na de organisatie van de eerste 5 edities van de City Trail Middelburg, is er nu een nieuw evenement Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!

Vragen?

check Socials ---->

M: info@sportwalcheren.nl

WA/T: 06-52051490

 

X