Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze

BUUTEN

LOPE

Walchers dialect voor Buiten Lopen.

 

Wil jij een uitdagende route lopen in de natuur? Bij dit evenement lopen we door het (Middelburgse) buitengebied. Daar valt namelijk nog veel te ontdekken!

Een initiatief van:

Wat is er mooier om met vrienden, familie en anderen op een ongedwongen wijze, in kleine groepjes, een uitdagende route te lopen waarbij je verrast wordt door al het moois wat je te zien krijgt? Ook dat kan in Middelburg!

En met een gezellige ontvangst en nazit is het uitje helemaal af!

Noteer je deze alvast in je agen

Juni

09JUN17:0023:00Evenement geannuleerdVrijdagavond 9 juni: Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!Stichting Sportevenementen Walcheren heeft een nieuw megaevenement voor jou in petto. Na de organisatie van de eerste 5 edities van de City Trail Middelburg, is er nu een nieuw evenement Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!

 

 

 

 

Cash geld

Cash geld

Je hebt Hrieps en je hebt Buuten Lope. Beide evenementen hebben een aantal overeenkomsten. Een daarvan is dat wij het ook op prijs stellen als je met cash geld (= muntgeld) betaalt. Een verschil moet er echter wel blijven.........

Lees meer
Na-inschrijven mogelijk

Na-inschrijven mogelijk

Voor de late beslissers die morgen alsnog besluiten om Buuten te willen Lope. Na-inschrijven is mogelijk tussen 17:00-18:00. De kosten bedragen €10,00. De start is in groepen. De eerste groep start om 18:30 uur.

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

 
Vragen?

check Socials ---->

M: info@sportwalcheren.nl

WA/T: 06-52051490

 

X