Hey avonturiers en sportievelingen,

 

Het is eindelijk zover: ons EPISCHE Wandel, Trail en Gravel Event is terug van weggeweest!

Het broedseizoen is voorbij, dus alle bijzondere paden zijn te betreden. De paden die onze routes zo uniek maken.

En wij zijn er helemaal klaar voor om samen met jullie te genieten van het prachtige Walcheren (en voor de echte cracks ook een stukje Noord-Beveland) op 9 september 2023!

 

Meer goed nieuws: als je eerder al hebt aangemeld, is dat startbewijs nog steeds geldig! Jouw enthousiasme en geduld worden beloond, en we kunnen niet wachten om je weer te zien op de nieuwe datum.

Voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld, dit kun je nog doen. Wat kun je verwachten? Een dag met volop keuze: verschillende afstanden die gaan over geweldige wandelpaden, uitdagende trailroutes of avontuurlijke gravelroutes die je hart sneller laten kloppen! Of je nu een doorgewinterde wandelaar, trailrunner of gravelbiker bent of gewoon zin hebt in een gezellige tocht in de buitenlucht, dit event is voor iedereen!

Maak je klaar om nieuwe paden te ontdekken, jezelf te overtreffen en vooral veel plezier te hebben! Natuurlijk zorgen we onderweg voor de nodige versnaperingen en verrassingen om je energie op peil te houden. šŸ˜‰

 

Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plekje, want we maken er graag weer een feestje van op 9 september.

Meer info vind je op deze website.

X