Juni, 2020

12JUNGehele dagEvenement geannuleerdDwars door de Stad, een funrun vol obstakels! GEANNULEERD -->VERPLAATST NAAR 2021Stichting Sportevenementen Walcheren heeft een nieuw megaevenement voor jou in petto. Na de organisatie van de eerste 5 edities van de City Trail Middelburg, is er nu een nieuw evenement Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!

Meer

Evenement details

Wat is Dwars door de Stad? Als deelnemer aan Dwars door de Stad ga je dwars door, over, langs, onder natuurlijke Middelburgse obstakels of obstakels die opgebouwd worden. Dwars door de Stad is een laagdrempelig familie-evenement, die uit twee delen bestaat. Een kidsrun van ruim 700 meter voor kinderen tot 10 jaar en de funrun is ongeveer 7 km lang en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar (waarbij een zwemdiploma vereist is). Start- en finishplek is op het Koorkerkplein in hartje Middelburg.

Vanaf 15:30 uur is het terrein open voor deelnemers en toeschouwers. Je kunt hier je startnummer en T-shirt ophalen, jezelf omkleden en je tas achterlaten, douchen is niet mogelijk. Er is de mogelijkheid een hapje te eten en te drinken. We eindigen de avond met een (after)feestje!

De Kidsrun start om 16:00 uur waarbij de deelnemers kort na elkaar vertrekken. Tussen 18:00 uur en 19:30 uur start de Funrun in verschillende waves die elk een eigen karakter hebben.

Tijd

Gehele dag (Vrijdag)

Locatie

Middelburg, Koorkerkstraat, onder de Lange Jan: het sfeervolle plein tussen Jazz-eetcafé Desafinado en Jells Lunchcafé

KoorkerkstraatMiddelburg

X