Juni, 2023

09JUN17:0023:00Geannuleerd Dwars door de Stad, een funrun vol obstakels!

Meer

Evenement details

Sportvrienden,

Als wij iets nieuws verzinnen gaan we er vol voor.
En als wij ergens voor gaan, wordt dat geen half werk of een kopie van wat er eerder is geweest. Een veilige, vernieuwende, ongelofelijk leuke funrun. Vol met meeslepend en uitdagende obstakels. Dwars door de stad. Dat hadden we voor ogen. Uiteraard met geweldige afterparty.

Helaas hebben we moeten besluiten om dit evenement te annuleren vanwege een tekort aan organisatiekracht. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is. Dat vinden wij ook. Voor onszelf en alle moeite die we er al in hebben gestoken. Maar vooral voor iedereen die zich had zich had verheugd op de uitdaging en de fun en het plezier van de run.

We hebben er alles aan gedaan om het evenement voor elkaar te krijgen en soepel te laten verlopen, maar het is ons niet gelukt.

We zien je dan ook heel graag bij onze andere activiteiten!

Michel, Maarten, Mike, Edwin en Geralda

Wat is Dwars door de Stad? Als deelnemer aan Dwars door de Stad ga je dwars door, over, langs, onder natuurlijke Middelburgse obstakels of obstakels die speciaal voor je gebouwd worden. Dwars door de Stad is een laagdrempelig evenement voor iedereen ouder dan 10 jaar. De route is ongeveer 7 km lang. Deelname is mogelijk voor iedereen vanaf 10 jaar.

 

Tijd

(Vrijdag) 17:00 - 23:00

Locatie

Middelburg, Koorkerkstraat, het sfeervolle plein onder de Lange Jan.

KoorkerkstraatMiddelburg

X