Mei, 2023

06MEI08:0018:00Trailrun Walcheren / Buuten Lope editie 5 - 9 september 2023Voor iedereen die houdt van buiten de gebaande paden lopen (trailrunners en wandelaars). Drie afstanden 10 - 21 en 42 km en een leuke nazit met een hapje, drankje en live-muziek!

Meer

Evenement details

Op zaterdag 9 september organiseren wij de vijfde editie van Buuten Lope – Trailrun Walcheren. Een laagdrempelig evenement voor trailrunners, hardlopers en wandelaars. Ofwel: iedereen die het leuk vindt zich buiten de gebaande paden te begeven.

Dit keer is de start- en finishplek Boerderijcamping De Kluithoek te Meliskerke. HIer vandaan ontdek je de gevarieerde westkant van Walcheren. Wij bieden 4 afstanden (10 – 21, 30 en 42 km). De marathonroute is alleen via GPX te lopen en enkel afgepeild waar hij de kortere routes overlapt.

Na inspanning bieden wij ontspanning met een hapje, drankje en live-muziek.

Tijd

(Zaterdag) 08:00 - 18:00

Locatie

Boederijcamping de Kluithoek

Krommenhoekseweg 2

22 Reacties

 1. Hallo,

  Ik wil graag aan de marathon deelnemen op 9 september, mijn 78e marathon.
  Is kan geen GPX bestand op mijn horloge zetten, is het mogelijk om op de lastige punten wat peilen te zetten? Ik denk dat er anders veel mensen die van buitenaf komen mis lopen. Tot wanneer kan ik inschrijven, kan dit ook op de dag zelf?

 2. lwbecrpjHiJzITt

 3. mDOEwaZzSULNTM

 4. rfFPRTjIXxWsvO

 5. mcAvbwLMHaFTiyY

 6. NnMCbgGiEoVqSJAr

 7. CTzuhVLRfBUacF

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X